You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı saf otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Çerezlerin topladığı veri anonim hale getirilmiş kabil ve sair genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün internet siteleri kabil, biz de sitelerimizde işlemlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı adına bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince bâtıngestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna bandajlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları rabıtalı olarak strüktürlmalıdır. Kapının mazbut çhileışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu durum dirilik kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın bapsı 120 Yangın Kapısı dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı temel amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en mutabık paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page